Продукти:
300 г сварен карфиол
2-3 с.л. майонеза
1 с.л. кисело мляко
4 кисели краставички
1 малка глава червен лук
сол, черен пипер
копър
Приготвяне:
Почистеният карфиол се разделя на малки розички, след което се слага във вряща посолена вода за около 15-20 минути. Когато карфиолът е сварен, може да го прехвърлите в подходяща купа и да го оставите да се охлади за няколко минути.
След това прибавете към него майонезата, киселото мляко, нарязаните на ситно лук и краставички, нарязаните яйца. Завършете салатата с наситнен копър, сол и черен пипер на вкус.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
5
Дядо Радой
преди 5 годиниТази рецепта дали лекува крадливи гърбици, за да я пратя на един гърбат Айдук, живеещ в Драгалевци?
4
От кадя на кадя?
преди 5 годиниА къде са яйцата ми?
3
Анонимен
преди 5 годиниНа снимката не виждам кисели краставички, за сметка на това виждам настъргани моркови. Рецептата или снимката трябва да се пипнат.