Изчезналата Антонина. Снимка: Facebook
fallback

38-годишната Антонина Зоева, която живее в град Ретимно на остров Крит, е в неизвестност от 4 дни, съобщи за "24 часа" председателят на българското дружество на острова Петър Анастасов, който е уведомен от близките на Антонина, която е от град Сливен.

"След като се свързахме с няколко нейни познати и те потвърдиха, че последно е забелязана в петък около 18:00 часа. Уведомили сме българското посолство. Полицията на Крит се е самосезирала след позвъняване по телефона от семейството й от България, както и от нейна позната, която също е декларирала липсата й", уточни Анастасов.

Oще по темата

Телефоните на Антонина са изключени от петък. Снощи полицията направила проверка на последното място, на което е забелязана - село Хумери до Ретимно.

Умоляват се всички имащи информация за нея да съобщят в полицията или българското посолство в Гърция.

Това е трети инцидент с българска гражданка в района на град Ретимно от началото на месеца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Жибор

преди 5 години

Те не чезнат- ненормални гърци ги избиват или хвърлят в морето,не се ли сещате? Това там е културна особеност: да убиваш с подлост,да си гей,да мамиш и да лъжеш,да присвояваш чуждото!...

32

Жибор

преди 5 години

Най-ясния признак за висока гръцка цивилизация е да си крадец,присвоител,убиец,гей и подлец а най-сигурния белег за варварщина в тази ромска страна е да си честен,порядъчен бял човек без никакви задни помисли!

31

Анонимен

преди 5 години

Оле боже и тука ли пишете за Боян ???ПсихопатиТази жена заслужава повече внимание разбира се - към момента за нея няма сведения ме се самоубила.Така че тя заслужава да я търсят !!!

fallback