Снимка: Reuters
fallback

В Сирия е убита жена от Куманово, член на терористичната група "Ислямска държава", потвърдиха за агенция МИА нейни близки роднини.

Жената заминала преди четири години и по-късно е установено, че е в Сирия, в редиците на "Ислямска държава".

Досега на бойните полета в Сирия и Ирак бяха убити най-малко 15 души от Македония, информира БТА.

През последните два дни косовските медии съобщиха и че в Сирия са убити и двама косовари, членове на Ислямска държава, с което броят на косовските граждани, загинали на бойните полета в Близкия Изток, достигна 76.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

предложение за име

преди 6 години

Най- точното и коректно име, което Гърция ще приеме, а и македонските албанци, това е ,,Албанска Македония''. За всичко друго споровете ще са по-големи.

7

Анонимен

преди 6 години

Македония - държавата измислена от комунистите, също и македонския език. Само трябваше да я прекръстят на Македонска съветска социалистическа република да е в синхрон с измисленият и изкуствен Сесесеристан

6

Анонимен

преди 6 години

По името ще я позная дали е шиптарка, ама не сакат да го пишат. Иначе в Куманово живеят много албанци и познайте македонците дали ги обичат. Живеят в обособен квартал и все едно гледаш ромска махала в БГ. Ходил съм преди години /поне 15 пъти/ по търговия и при всяко влизане там буса ми беше замерян с какво ли не от малките гаменчета, без причина. А дъртите шиптари все гледат да те излъжат или да отмъкнат стока.

fallback