Снимка: фондация "Усмивка на детето"
fallback

"Или ще кажеш истината, или ще я кажа аз" - това изкрещяла Офелия Гутева в съдебната зала, майка на Станислав Бакърджиев, баща на 4-годишната Ани.

"И да я кажа, няма кой да ми повярва", отговорил на български език Станислав според очевидци.

Припомняме ви, че съдът в Атина осъди на доживотен затвор бащата на зверски убитата 4-годишна Ани. 28-годишният Станислав Бакърджиев и другият заподозрян Назис Ахмедов бяха признати за виновни за смъртта на детето. Майката на Ани пък ще лежи в затвора 6 години.

Oще по темата

Гръцките медии, цитирани от "Български новини", съобщават за интензивния диалог между майката и осъдения син на български и гръцки език.

Видимо съкрушена, бабата на Ани извикала на сина си, който седял на подсъдимата скамейка: "Или ще кажеш истината, или ще я кажа аз. Как не те е срам!"

Вследствие на това Станислав й отговорил на български език, отговор обаче, който гръцките медии не съобщават, тъй като е прозвучал на български език.

Диалогът продължил едновременно на български и гръцки между майката и Сава и на излизане от съдебната зала с викове на майката: "С какво го наряза? С малък нож? Глупак, ей, глупак…", цитират гръцките медии.

Майката на Сава поиска преди това да говори в съда, като каза: "Синът ми не е добре …". Преди да успее да завърши своето изложение, председателят я спрял, с думите: "Изслушването приключи. Вие не може да говорите сега. Ако искате да кажете нещо, елате да го кажете извън съдебната зала".

На излизане на подсъдимите с белезници от съда майката на Станислав успя да се доближи до него и да го целуне, целуна и снаха си Димитрина, а майката на Николай избухна в сълзи и ридания, пише "Български новини".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 7 години

Уж го заплюла,после го целувала......абе некадърни хора така си изкарват парите......

5

Анонимен

преди 7 години

Нецензурна е. Заменяме го с ***.

4

Vulpes

преди 7 години

4-ри пъти я четох тая статия.....нищо не разбрах! Кой е Сава,коя е майка му? Кой е тоя Николай дето се появява с майка си? И на Станислав майка му и тя там.....много майки,много въпросителни? МНОГО НЕКАДЪРНО НАПИСА СТАТИЯ....

fallback