Снимка: архив, Булфото
fallback

Министър-председателят Бойко Борисов проведе разговори с председателя на ДАНС, ДАР, министрите на вътрешните и външните работи и с всички ръководители на спецслужби у нас.

Причината е ситуацията в съседна Турция, където военните обявиха, че са взели властта в страната.

Премиерът нареди всички служби да следят ситуацията и да докладват.

Гранична полиция е засилила патрулите по българо-турската граница.

Министерство на външните работи препоръчва на българските граждани засега да се въздържат от пътуване в Република Турция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Sardinportugal

преди 7 години

I kat ima rbg armia?! Kvo?! Da marshiruva 24 chasa nonstop za kefa na pensioner kibicite ot sega dnes bg li?!

48

анонимен

преди 7 години

Искам да попитам Примиера, Военния м-р и управляващите , предвид бурните събития на несигурност в света и постоянна несигурност и увеличаваща се заплаха за сигурността ни, защо въпреки всичко не въведохте венна служба за младите мъже? Ние нямаме армия нито като човешки,нито като технически ресурс. Младите растат необразовани ,глезени, не може да се очаква нищо от тях и си избиват адреналина чупейки спирките. Без армия сме изгубени. Поколението се келемета без цел и дано бъдещето не го докаже

47

Той

преди 7 години

И като ги събрал какво произтекло ? Пили кафе , приказки че няма опасност и толкова , защото и да има какво ? Какво ще направят службите , мвр и армията ? Пак нищо . Дето се вика , събрали се , пинали по едно и кой от къде е .

fallback