Снимка: архив, Reuters
fallback

Петима души бяха убити, а най-малко 20 ранени в стрелба в кафене в Северна Сърбия, предаде Асошиейтед прес, като се позова на сръбската полиция.

Нападението станало в 1,40 ч. местно време тази нощ. Въоръжен мъж влязъл в кафене в село край град Зренянин и открил огън по намиращите се в него хора.

Нападателят е идентифициран като З. С. По данни на полицията първо той убил съпругата си, намирала се в заведението, пише БТА. После застрелял друга жена и след това открил огън по останалите хора в кафенето. Нападателят е арестуван.

Мотивите за стрелбата се изясняват. Според местни медии може би са от личен характер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

младен

преди 7 години

"Стрелец уби петима и рани 20 в сръбско кафене" - Личи си че демокрацията и при тях е дошла.

9

Анонимен

преди 7 години

... силното присъствие на . а й м .ната в човека. Хахахахахаха! Ежедневие, ежечасие, ежеминутие.

8

Анонимен

преди 7 години

Дивата ревност е неизтриваема при психопатите. При маймуните също. Наличието на ревност в света е показателят за все още силното присъствие на *** в т.нар. човек. Оглеждаме се внимателно, нали? Не всичко на два крака и говорещо е човек. И измежду маймуните има напредничави, което е много различно от напредничавост сред човеците. А напредналите маймуни се подвизават сред човеците. Ето това е основната опасност за прогреса на човечеството - напреднали маймуни са на местата на Човеците, Боже.

fallback