Снимка: Daily Mail

Общ преглед

Лъскави коли парадно навлизат една след друга. Не, не е изложба на спортни и луксозни коли. 200 коли, измежду които "Порше", "Ферари", "Мерцедес", "БМВ" и "Хамър"-и блокират едно бедно румънско градче. А поводът – местна ромска сватба, за която ''Дейли Мейл'' разказва.

Светофарите в Петросани са спрени, а целият град е превърнат в дансинг. Самите младоженци са преминали парадно из града на бяла карета, водена от два черни жребеца, и всичко това украсено с румънски флагове.

Сватбата е била уважена и от популярните в северната ни съседка ромски изпълнителите Флорин Салам и Николае Гута. А музиката, подобаващо като на всяка ромска сватба, е отеквала из целия град.

Един от гостите пък за по-удобно е наблюдавал цялата сватбена суматоха от високо – с хеликоптер.

Румънски издания коментират, че полицията не е имала разрешение да блокира целия град заради тържеството. Дори се твърди, че начело на празнуващата колона е била полицейска кола със самия шеф на местната полиция.

А един отчаян гост, явно останал без покана, се покатерил на близкостояща сграда и хвърлял камъни по сватбарите. Полицията обаче в този случай отреагирала бързо и го арестувала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар