Снимка: архив, Reuters
fallback

Бомба бе открита тази сутрин пред мол в Истанбул. Взривното устройство е било обезвредено, съобщи Анадолската агенция.

Съмнителен пакет, който бил оставен пред мол в квартал Башакшехир, е бил забелязан от граждани, които подали сигнал в полицията.

Полицейските екипи, пристигнали пред търговския център, са отцепили района, информира в. "Хюриет дейли нюз".

Сапьори са установили, че в пакета има бомба, след което взривното устройство е било обезвредено.

Същевременно тази сутрин граждани подадоха сигнал за друг съмнителен пакет, оставен пред учебен център в квартал Кючюкчекмедже. В пакета се оказало, че има флакони с газ за зареждане на запалки, информира Анадолската агенция.

Вчера в Истанбул бе предотвратен друг опит за атентат в мол.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 9 години

Дрън,дрън.Сценария е ***

17

Анонимен

преди 9 години

Българина една жена и четвърт дете не може да изхрани, турците ги хранил гладния бантустанец! :-) ***, ако не са турските тираджии, ни джоба ти пари ще види, ни бебе ще видиш! Кажи едно "благодаря" на турците, вместо да ги лаеш, кюпек неблагодарен!

16

Анонимен

преди 9 години

То до "До 9"Ее човек, пълниш ми душата :) Има хора, които ги пишат(виж коментар 1), но наистина си прав, че има и като теб- свястни. Вдъхвате ми надежда, че човещината не е умряла в България.Аз за съжаление срещам и от двата вида хора (с турско име съм). Може би, трудният живот кара хората да се озлобяват, не знам, но е много кофти да се срешнеш злобата, наистина дългогодишен интернет потребител съм, още ми е гадно като прочета такива неща като ком. 1.

fallback