Желко Ражнатович и Светлана Ражнатович. Снимка: архив, Reuters
fallback

Светлана Ражнатович - вдовица на Желко Ражнатович-Аркан, заяви, че е отвратена от огромното количество „гнусни и брутални лъжи“ за него, които не стават „дори за третокласен филм“. Тя каза това, след като босненски медии публикуваха изповедта на босненката М. М. /42 г./ от Биелина, която разказа как през 1992 г. е била робиня на Аркан. Жената описа с подробности зверските мъчения, на които била подложена по време на пленничеството си.

Oще по темата

Според вдовицата на Аркан зад всичко това стои голямата пропаганда, която от години се води срещу сръбската държава и сръбския народ, пише сръбският вестник „Ало“.

„Отвратена съм от количеството гнусни и брутални лъжи, които бяха изречени и които са толкова блудкави, че не могат да бъдат използвани дори за сценарий за третокласен филм. Очевидно е, че зад всичко това стои пропагандата срещу Сърбия“, каза за изданието Цеца Ражнатович.

„Ако тази жена е преживяла нещо от това, нека се установи кой е виновен и нека той да отговаря за това, но моят Желко не е направил това“, добави Цеца.

Според нея мнозина могат да потвърдят, че в Сараево Аркан не е останал повече от три дни, така че твърденията на М.М. не могат да бъдат верни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

СС

преди 9 години

Да бе, сигурно не го е направил, хаха :) И за още колко неща не знаеш, Цецо...женена за масов убиец, а го защитава! Гнус...

54

БРАННИК

преди 9 години

Арканови тигрови! Пазят си героите за разлика от нас. Скоро очаквайте и тук, сега е град в града, после ще е държава в държавата.

53

Анонимен

преди 9 години

изключително достойни,охххх да им умрем на достойнството кръвопийско

fallback