Размириците, които предизвика убийството на на ляв активист и рапър. Снимка: архив, Reuters
fallback

Гръцката полиция е арестувала лидера на гръцката крайна десница "Златна зора" - Николаос Михалолиакос, предадоха световните агенции.

Николаос Михалолиакос е бил задържан по обвинения за формиране на престъпна организация, посочва Асошиейтед прес.

Заповеди за арест са издадени за още петима депутати на "Златна зора". Сега звеното за борба с тероризма към полицията ги издирва.

Oще по темата
Очаква се издаването на още заповеди за арести за лица от партията.

Мерките се взимат броени дни след убийството на ляв активист и рапър от предполагаем член на "Златна зора", което разбуни духовете в Гърция, припомня БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

А.С.

преди 10 години

До Пълзящ фяшизъмТи си толкова *** фашист ,че не можеш да разбереш нещо мнооооого елементарно ! В ГЪРЦИЯ ,ЗА КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ , НЯМА ДЕПУТАТСКИ ИМУНИТЕТ ! АНАДЪМУ бе ДПСарски ***.....изец !?

47

Пълзящ фяшизъм

преди 10 години

Разбра се, че най-голям враг на Евросъюза и на Банките е националното достоинство. За каква Евродемокрация се говори, след като се арестуват депутати, без да им е снет имунитета. Гръцките властвуващи се оказаха чистокръвни фашисти - арестува се в нарушение на Конституционните права. Подозирам, че много скоро в България ще се започне арести на националисти, независимо от каква националистична партия са. Нали Бойко Борисов затова реве. В Европа пълзи фашизма на Евросъюза, разберете го най-после

46

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 48Ще ти се , но гърците не са "Швейк" !В Гърция живеят ХОРА ,а не "овце" !

fallback