Снимка: Ройтерс
fallback

Земетресение с магнитуд 4,4 е регистрирано тази нощ в района на Вранча (Източна Румъния), съобщи вестник "Адевърул", цитиран от БТА.

Трусът е бил на дълбочина 113 километра и е регистриран в 01,50 часа местно време.

Земетресението не е било последван от вторични трусове, уточняват от Националният институт по геофизика на Румъния.

По данни на Евросредиземноморския сеизмологичен център трусът е бил с магнитуд 4,5 по Рихтер на 113 километра дълбочина, а епицентърът се е намирал на 145 км северно от Букурещ.

Данните на българския Геофизчен институт при БАН са за сила 4,6 по Рихтер и епицентър на 415 км североизточно от София на дълбочина 101,8 км, а като официален час е посочен 22,48 българско време вчера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Анонимен

преди 11 години

Смяната на полюсите предстои ,харесва ли ви ,или не това си е ваш проблем ,това е цикличен процес който се е случвал и преди ,ще се случи и сега по наше време масонския юдейски Холивуд ви светнаха с филма 2012 какво се очаква ,ама овчето стадо само може да зяпа без да мисли .Преди няколко седмици по нейшънъл джеографик имаше док.филм на тази тема и учени от цял свят потвърждават ,че смяната на полюсите предстои ,при такова бедствие е изчезнала развитата цивилизация на Атлантида

37

o.O

преди 11 години

Дали има или няма вторични трусове няма как да знаем, понеже всички сайтове за сеизмична активност показват само трусовете над 2 по Рихтер. Ако има по-малки вторични ще ги отразят само следящите активността.

36

Анонимен

преди 11 години

Другарю Станишеф,пишете ме мен против в референдума за аец!

fallback