Охрид. Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

19-годишно момиче, българска гражданка, е съобщила в полицията в Охрид, че е била принуждавана да проституира, съобщава в днешния си брой македонският вестник "Вечер".

Момичето с инициали К.И.И. от Ботевград съобщило, че пристигнало в четвъртък в Охрид и се настанило в апартамента на жена с инициали К.Ц.Б.

Домакинята обачие я принуждавала да проституира, намирала й клиенти за сексуални услуги, от които взимала от две до четири хиляди денара.

В петък около обяд българката искала да си тръгне, но домакинята й попречила да излезе навън, взела й документите и заедно със свой съучастник я нападнали и пребили.

Четири часа по-късно българката успяла да избяга и да сигнализира в полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

revlio

преди 13 години

отдавна трябваше да се одари бариерата на тия и да се накарат да лазят и да се молят а са виновни пак комунистическите ни правителства от 44 до сега включително и сегашните червени ренегати те са братя по идеология ДА ИМ СЕ УДРЯ БАРИЕРАТА ние нямаме никаква полза от тях само те от нас да ходят в Гърция в Албания в Сърбия ние можем без тях стига са ни използва ли

41

ves666

преди 13 години

koi e vinoven za tova ..ypavnicite izmennici na balgaria .....

40

Новоселец

преди 13 години

Цитат од ohridnews-Поради постоее на основано сомнение дека го сторила кривичното дело Трговиа со луе СВР Охрид, до авното Обвинителство на РМ, за гонее на сторители на организиран криминал, поднесе кривична приава против Б.к.Ц. (43) државанка на Република Бугариа, коа, по основ на брак, од 2007 година, живее во Охрид. Од страна на Истражен Судиа, одредена и е мерка Притвор во траее од 30 дена.ВИСТИНАТА !

fallback