БГНЕС

Бен Афлек и Дженифър Лопес се запознават през 2003 година на снимачната площадка на филма „Трудна свалка“. Година по-късно те вече са двойка и отново застават заедно пред камерата в комедийната драма „Момиче от Джърси“. Сгодяват се, но точно преди сватбата се разделят и започват да градят кариера и живот отделно.

20 години по-късно Бен и Джен си дадоха втори шанс в любовта, който този път завърши със сватба. До този момент те опровергават всички залози за краткотрайна връзка и ПР хор, като вече живеят заедно, а съвсем скоро децата им от предишни бракове ще учат в едно и също училище. На червения килим актьорите не спират да показват любовта си, а сега химията помежду им ще се пренесе и на големия екран.
 
Филмовата продуцентска компания Artists Equity, която е собственост на Афлек и дългогодишния му приятел Мат Деймън, току-що пусна първия си проект, но вече работи върху реализирането на следващ. След като преди няколко дни се състоя официалната премиера на „Въздушния“, разказващ за емблематичното партньорство между Майкъл Джордан и спортния гигант Nike, Афлек и Деймън искат да направят филм с главно действащо лице Дженифър Лопес.

 

Любовта им е завинаги: Джей Ло и Бен Афлек с еднакви татуировки

Дженифър Лопес за раздялата с Бен Афлек: Най-тежкият момент в живота ми

Дженифър Лопес и Бен Афлек с първи празник като семейство

Според Deadline, проектът носи името Unstoppable и ще отбележи завръщането на колаборациите между Афлек и Джей Ло. Филмът е вдъхновен от истинската история на Антъни Роблес – атлет с един ампутиран крак, който печели националния шампионат по лека атлетика през 2011 година по време на обучението си в Университета на Аризона.

 
Филмът ще бъде режисиран от Уилям Голденбърг, който е партньор на Афлек и Деймън в продуцентската компания. 
 
Още за филма с Джей Ло и Бен Афлек, както и други новини за кино ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase