Снимка: БГНЕС

Помните ли, че нямаме търпение за декември 2021 година? Причината е само една – продължението на „Сексът и градът“, което ще се появи на малкия екран съвсем скоро. Отново ще видим любимите си Кари, Миранда и Шарлот, но една дама ще липсва и то с огромна сила. Говорим, разбира се, за Саманта Джоунс, чийто шеги правеха всеки един епизод на „Сексът и градът“ още по-хубав.

 
В интервю с Пиърс Морган през 2017 година Ким Катрал, която влиза в ролята на Саманта, напълно отписа възможността да се завърне към поредицата „Сексът и градът“ независимо дали става дума за трети филм или за телевизионно продължение. Според нея, решението ѝ е окончателно, защото е искала да затвори една глава от живота си и да отвори друга. „Не става въпрос за пари. Не става въпрос за повече екранно време. Няма нищо общо с това“, допълва Катрал.
 
След като сериалът „И просто така“ беше потвърден без Саманта, слуховете за съдбата ѝ започнаха да обикалят мрежите. Феновете си съчиняваха всякакви теории, като дори се заговори за смърт на героинята заради едни снимки на Сара Джесика Паркър (Кари), която е в черни дрехи и е тъжна, които се появиха в социалните мрежи. Според теориите, Саманта е починала от коронавирус, защото не е искала да спазва дистанция и не се е въздържала от връзки с непознати мъже.
 
Още за продължението на „Сексът и градът“ ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase