Снимка: istock

Продукти:

2 супени лъжици захар
2 супени лъжици брашно с набухвател
2 супени лъжици какао
1 яйце
1 супена лъжица олио
1-2 супени лъжици прясно мляко
 
Приготвяне:
 
В средно голяма порцеланова чаша най-напред сложете захарта, след това добавете брашното. После добавете какаото, накрая яйцето. Разбъркайте добре с лъжица. Прибавете олиото и млякото. Отново разбъркайте добре, така че да няма бучки. Пуснете в микровълнова за 2 – 2 и половина минути. Ориентир за готовност е, когато тестото започне да излиза над чашата. Тогава спрете микровълновата и извадете мъфина.
 
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase