Снимка: БГНЕС
fallback

Внезапно, на 50-годишна възраст, си е отишъл поетът и журналист Марин Бодаков. Тъжната вест споделиха негови близки и приятели във Facebook.

Марин Бодаков е роден през 1971 г. в гр. Велико Търново. Завършва специалност Българска филология в СУ "Св. Климент Охридски". От 2000 г. е литературен редактор на в. "Култура". Преподава във Факултета по журналистика и масова комуникация на СУ "Св. Климент Охридски". Автор е на стихосбирките "Девство" (1994), "Бисквити" (1998), "Обявяване на провала" (2002), "Ангел в зоопарка" (2008) и "Наивно изкуство" (2011).

Поклон пред паметта му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Анонимен

преди 2 години

Прекрасен автор, критик, преподавател и човек! Да почива в мир!

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен38А какво ще кажеш за Норвегия, бате? Аман от тенденциозни, безмозъчни "експерти"! Толкова ли не схващате, че няма как да се каже, че някой е умрял от ваксината, просто защото ваксината прави така, че умираш от нещо друго!? Как да ти го обяснява, за да го схванеш, уе, елементарно гъзе?! Как после човек да не ви засипва с определения, че сте простиии, простии, простии, пък ако ще да сте завършили Харвард. Знаеш ли колко пари са вложени във всичко това, как работи фармата глобално?

39

Анонимен

преди 2 години

Онзи ден говорех с човек, който има приятел, едва оцелял след Астра Зенека.На всеки се отразява различно, било Пфайзер, било Мод, било А З. И точно това е проблемът! Не може да има толкова много неизвестни, колкото хора!Добрите ваксини не работят така.Знае се кой и при какви условия не трябва да бъде ваксиниран с тях!А тия търгаши искат да превърнат всяка ваксина в насъщна, при все че може да те убие, защото всички,абсолютно всички са все още в експериментална фаза.Само *** мислят обратното

fallback