Снимка: БГНЕС
fallback

Бойко Борисов изказа своите съболезнования на близките на артиста Христо Явашев - Кристо. Той почина вчера в Ню Йорк от естествена смърт.

Oще по темата

"Отиде си един изключително талантлив българин. Бог да прости Христо Явашев - Кристо. Неговите интересни и смели произведения и проекти завладяха цял свят. Изказвам своите най-искрени съболезнования на близките и семейството му", написа премиерът във Facebook.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Анонимен

преди 3 години

Браво на Борисов !Почете паметта на един низвергнат от комунистическата фашистка държава българин.Най-известният в Света Артист с български корени, на когото русофилската продажна комунистическа хунта му отнема българското гражданство и го обявява за невъзвращенец.Поклон пред паметта на Кристо.

33

Велес

преди 3 години

..."Бойко Борисов: Произведенията на Кристо завладяха целия свят"...-И какво е това изкуство? За сноби? За префърцунени ***? За някои за които с чиста съвест можем да кажем, че са "въздух под налягане"? Или просто човека си намери пазарна ниша,която той кръсти изкуство, и му се плащаха фантасмагориите ! *** то елита на днешна България е това... Бойчето... Коментара е излишен!-Ама нали изключиха от матурите Вапцаров, Железния светилник, Тютюн...За Тютюн е ясно..."Пушенето вреди на..."

32

Анонимен

преди 3 години

Тиквата разбира от изкуство както Бареков чете английски вестник!!!!

fallback