Снимка: Instagram
fallback

Дори световноизвестният графити майстор Банкси работи от комфорта на дома си в условията на глобална пандемия.

"Съпругата ми мрази, когато си работя от вкъщи", написа Банкси към серия от пет снимки, които показват последната му творба. Този път анонимният графити майстор не твори върху някоя обществена стена, а в собствената си баня.

Серията от снимки, публикувана в Instagram, показват група мишки, които вършат пакости в банята на Банкси. Една от тях бяга върху руло тоалетна хартия, което се разстила по земята, друга уринира върху тоалетната му чиния. Две от мишките се бият край огледалото, други рисуват по стената, изтискват тубичката с паста за зъби или висят от ключа за лампата. Всъщност, мишките са основни герои и в други творби на Банкси.

Последната творба, която Банкси нарисува в Бристол през февруари, преди избухването на епидемията, бе посветена на Свети Валентин. По-късно тя бе жертва на вандалска проява.

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

. . My wife hates it when I work from home.

Публикация, споделена от Banksy (@banksy) на Апр 15, 2020 в 10:45 PDT

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

О неразумни

преди 4 години

Вие пък всички сте на златна лъжица расли. Да си направи ремонт, та да си направи ремонт- амант от "потребители"! Всичките кълвете на реклами за следващи тенденции, за следващи поколения, за следващо по-добро/по-красиво/по-функционално а на повечето са с овиснали шкембета, с торбички под очите, с лош дъх, злонрави, с непознаване на съседите, с отбягване на роднините.. Нищо човешко не Ви е останало, само се чудите за какво да харчите! Кой и кога е посял дърво, нахранил сирак или др. човешки акт?!

6

Анонимен

преди 4 години

Тоя се издържа само от последователите си в социалните мрежи. Няма нужда да работи нищо. Само да си седи вкъщи и да си драска.

5

Бански

преди 4 години

Доста мърлява баня. Не е никак АРТ.... Иначе плъхчетата са симпатични...

fallback