Снимка: архив, Reuters
fallback

Тази Коледа ще е малко по-различна от традиционната в кралското семейство. Принц Хари и Меган Маркъл решиха да не празнуват празника с кралицата, а да се отдадат на семейна почивка в САЩ, където ще останат до края на годината. Това ще е първата им отделна Коледа, след като двамата се сгодиха през 2017 година.

С всеки следващ ход херцозите на Съсекс все повече засилват подозренията, че могат да се откажат от кралското семейство завинаги. По-рано през годината Хари и Меган се отделиха от фондацията, в която участваха заедно с принц Уилям и Кейт Мидълтън и отказаха да живеят заедно с тях под един покрив.

Решението им за различна Коледа лишава родителите на Арчи от няколко кралски обичаи, които се спазват от десетилетия. Например, те няма да присъстват на ежегодната празнична литургия, която е посещавана от кралицата и принц Филип. Вместо това Меган и Хари ще бъдат в САЩ, където ще прекарат Коледа с майката на херцогинята.

Вижте още за Меган и Хари в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 4 години

И, когато един мъж обича една жена!

17

мама

преди 4 години

Тази грозничка мишка какво хубаво дете родиДа им е живо и здраво и да ходят където си искатДа не са слуги на тази старата кралицакакво е кралица, още ли има такива

16

Анонимен

преди 4 години

Тази тотално обърка кралското семейство.

fallback