Снимка: Reuters
fallback

Предвижда се втори сериал-предистория за герои от “Игра на тронове” по HBO, съобщиха от Entertainment Weekly. Компанията преговаря за пилотния епизод.

Oще по темата

Джордж Р. Р. Мартин, авторът на поредицата, работи върху проекта, който ще проследи историята около 300 години преди събитията в сериала.

Историята ще се концентрира върху дом Таргариен и неговото падение. Новият сериал ще проследи гражданската война за властта над Седемте кралства. Хрониките на “Танцът на драконите” ще бъде в центъра на новата история.

Като отправен материал ще бъде използвана книгата “Огън и кръв” на Джордж Р. Р. Мартин, в която се разказва историята на Таргариените. Самият Мартин е изпълнителен продуцент на поредицата.

НВО нае петима различни сценаристи след края на “Игра на тронове”, чиято задача беше да “изследват различните периоди в творбите на Джордж Р. Р. Мартин” и всеки да напише сценарии за нов сериал.

Учителят на Аря Старк от "Игра на Тронове" – гост на Aniventure Comic Con 2019!

Компанията разработва още един сериал-предистория на “Игра на тронове”, действията в който се развиват около 5 000 години преди вече излъчените. В момента той се снима и в него ще играе актрисата Наоми Уотс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Дани

преди 4 години

Да е жив и здрав чичо Мартин, че да успее да завърши Песента. Всичко останало за мен ще е само уплътняване на времето докато издаде книгите.

13

Анонимен

преди 4 години

До 12вие кога ще разберете, че не той измисли финала на шоуто?

12

Анонимен

преди 4 години

Той нали си довърши историята в книгите, вземал предистории да ми пише! След безобразния финал едва ли ще му се върже някой.

fallback