Снимка: Bulgaria On Air
fallback

От днес по кината тръгва новият български филм под режисурата на Асен Блатечки - "Бензин". Лентата, освен бързите коли, адреналина и зареждащия актьорски състав, разказва история, която я отличава от останалите, познати на българския зрител продукции.

Филмът е заснет без 3D ефекти и каскадите в него са истински.

Сценарист е Алексей Кожухаров, чиято е и идеята за сюжета. А режисьорът и главният герой в лентата - Асен Блатечки, разказа в "България сутрин" на Bulgaria ON AIR за работата по време на снимките: "Аз искам всичко да стане перфектно, но го правя с много любов, не тормозя никого. Защото и аз съм актьор и знам как актьорът приема някои неща, затова и с много любов се отнасях към колегите си и те дадоха най-доброто от себе си".

Събитието във филма, както се изрази самият Блатечки, са Снежана Макавеева и Лиляна Станаилова.

Освен двете красавици, в "Бензин" участват и холивудският актьор Майкъл Медсън, както и фронтменът на хевиметъл групата Godsmack Съли Ерна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 2 години

аса търсяа работа дастана какска дор етакиви коли

21

Илиана

преди 6 години

Невероятен филм! Изключително прочувствена история! Разплаках се на няколко пъти. Дори и сега като си спомня за силната любов между Дим и Люси, пак се просълзявам.Бъдете по-човечни, хора! Стига с тази омраза и пренебрежение... Това е един от най-качествените сюжети на български филм до момента!

20

Иван

преди 6 години

Не прочетох всички коментари, но от тези които прочетох ми се гади от вас! ..Било реплика на "FF", бил *** актьор, не знам к'во ви било тъпо.... ВИЕ сте *** и прости. Не го гледайте...и не го коментирайте... не сте критици, а хора с нещастен живот, които само обиждат всичко... Не съм голям фен на Блатечки, но не мога да отрека, че е добър актьор. Заради неблагодарници от всичко, като вас, никой не иска да остава в тази държава.

fallback