Снимка: Reuters
fallback

И най-големите звезди не са застраховани от грешки на сцената. Нечуван гаф съпроводи финала на "Оскар"-ите, които се състояха в театър "Долби" в Лос Анджелис. Първоначално бе обявено, че голямата награда в категорията за най-добър филм е за "La La Land".

Oще по темата

Причината се оказа, че на актьора Уорън Бийти е подаден грешен плик с името на Ема Стоун, която взе награда за участието си в мюзикъла за най-добра актриса. Това е бил резервния плик за актрисата.

Така на сцената излиза щастливият екип на мюзикъла, изричат се благодарствените речи, докато в един момент не се оказва, че победителят е "Лунна светлина".

Все пак екипът на истинския награден филм успява да си вземе приза, а Джими Кимъл пое отговорността за случилото се с обещанието да не води това шоу повече.

"Това не е шега. "Лунна светлина" печели наградата, каза представител на Академията и показа истинския плик.

"La La Land" все пак спечели шест награди за вечерта от общо 14 номинации, за най-добър режисьор, най-добра актриса, операторско майсторство, оригинална музика, песен от филм, сценография, но не и най-голямата.

Подобна сконфузна ситуация се случи и по време на наградите на "Мис Вселена" 2015, когато бе объркано името на истинската победителка филипинката Пиа Алонсо Вурцбах и първоначално бе обявено името на нейна опонентка - представителката на Колумбия - 21-годишната Ариадна Гутиерес Аревал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 7 години

СКОНФУЗНА ВТФ?

12

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Тези са по-жалки и от "Евровизия". Факт !

11

скрит в аржентина

преди 7 години

То имаше и такъв виц за тия оскари - ев.....те си правят шоу и си показват чалъмите.

fallback