Снимка: Instagram
fallback

Преди година мъжката библия Playboy покруси стотици десетки милиони мъже по света с решението си да спре публикуването на чисто голи жени. Изглежда обаче това се е оказал лош маркетингов ход и емблематичните сексапилни хубавици отново ще позират без дрехи на корицата и страниците на медията.

"Аз съм първият, който ще признае, че макар наистина да прекаляваме с голотата, тоталното ѝ премахване беше грешка. Голотата никога не е била проблем! Днес ние връщаме идентичността си, за да покажем отново кои сме", написа в Туитър Конър Хефнър, настоящият творчески директор на списанието.

Голи снимки ще има още в следващия брой март/април 2017, който дори излиза със заглавието "Голотата е нормална".

През октомври 2015 изпълнителният директор на Playboy Скот Фландърс обяви публично, че след 62 години голота, премахва голите снимки от мъжката библия заради огромната популярност на онлайн порнографията. Малко след изказването му сайтът на медията претърпя редизайн и лека цензура, така че да привлече и по-млада аудитория.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 7 години

"покруси стотици десетки милиони мъже" а бисерите на журналястите покрусиха учителите по математика

11

Пешо

преди 7 години

та това беше - забравих за тях, паднаха ми тотално в очите... типично българска работа...

10

Пешо

преди 7 години

Абе ако е за голо - предпочитам да е живо и да мърда , а не на картинка. Та за тия от "плейбой" - българската редакция - тотално се компрометираха за мене - преди години имаха анкета за автомобил на годината , аз участвах , оказа се че съм спечелил първата награда - обадиха ми се на два пъти и .... толкова. Пробвах с един разговор - да видя - да не би да е било някакъв майтап - те казаха - неее ,няма грешка , спечелихте, не сме ви забравили , ама сега имаме много работа... И - толкова..

fallback