Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Загадъчната история на модела Реджина Збарская е описана в сериала "Червената кралица". Биографичната драма е копродукция между Русия и Украйна, а на режисьорския стол сяда Елена Семенова. Ролите са поверени на Ксения Лукянчикова, Анатолий Руденко, Артем Ткаченко, Ада Роговцева, Елена Морозова, Татяна Орлова и др.

Реджина е обаятелна и горда жена, пред която всеки мъж е безсилен. Наричат я "тайното оръжие на Кремъл". Успява да се наложи в безпощадната модна индустрия като първия съветски модел, станал известен на Запад. Наричана е още "съветската София Лорен".

Тя е успешна, смайва целия свят с красотата си, тайнственото си излъчване и нюха си към модата. Успява да пробие на модния подиум след среща с дизайнерката Вера Арапова. Само след няколко ревюта Реджина се превръща в голяма звезда и бързо се научава да шокира.

Приковава вниманието на медии от цял свят, които редовно публикуват нейни фотографии. Моделът се превръща в любима муза за Кристиян Диор, Пиер Карден и Фредерико Фелини.

Целият блясък в живота й под прожекторите избледнява в личен план. Въпреки талантът си да впечатлява и предизвиква възхищение, Реджина страда от несподелена любов. А тайната политическа нотка в живота й провокира още по-голям интерес към нея. Но коя е тази красавица в действителност и какви тайни крие? Как е стигнала до успеха си и каква цена е платила за него?

Гледайте "Червената кралица" всеки делник в 19:40 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 6 години

Руският сериал Кралицата на красотата сьщо е чудесен сериал Повтарят го всяка сьбота и неделя вечерта от 22 и 30 до 23 и 30 по бТВ лейдиОбаче Кралицата завьршва с щастлив крайОба че Червената Кралица не е с щастлив финал

15

Анонимен

преди 6 години

А турските и индийските сериали какви са нищо и никакви ГевезьльциВ всеки турски сериал на финала умира или главният герой или героиня И толкова силно викат и крещят и там подобни глупости Те са унищения за света и просто не струват А Дързост и красота не ли унищение Толкова глупости мръсотии има в този сериал В България го спряха но в Америка продьржаваИ става от глупав по глупав Който не иска да не гледа има милиони канали за гледанеНе е като едно време да нямаш избор

14

недоволните навън

преди 6 години

До АнонименКойто не е доволен от филма да не го гледа всеки има право на избор ! УНУКАЛЕН ФИЛМ ЗА ЖИВОТА...

fallback