Снимка: Кадър от You Tube
fallback

Готов е трейлърът на най-новия филм на Зорница София - "Воевода". Историята е вдъхновена от разказ на Николай Хайтов и ни запознава с Румена, която изоставя детето и дома си, за да води чета срещу Османската империя.

Вече стана ясно, че няколко месеца преди  започване на снимките, актьорите са били част от подготвителен лагер, в който специални треньори са ги въвели във всекидневието на хората от 19 век и са им съдействали да усвоят уменията за оцеляване в гората.

Какво се е случило зад кадър по време на снимките на филма, видяхме в "Хайдушки записи", а ето го и трейлъра на "Воевода".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

HIMLER

преди 7 години

Успях да гледам филма и смело заявявам, че е посредствен и с доста слаби моменти.Дори и платените медии с голямото си раздухване какъв хит,ще стане филма няма да успея да залъжат бг зрителя.Костюмите,оръжия,диалози.......няма никаква автентичност. Да изключем факта,че на една сцена на плешивия скинар/хайдут/, му се вижда татуса на гърба.Зорница София скучна,вдървена и лишена от всякаква емоция,почти ме приспа.

11

Анонимен

преди 7 години

Чакайте, още не сме гледали филма, а вие вече го оплюхте по всички параграфи. Защо пък трябва да е лош, защото е български? Бих го гледала.

10

Сп??нс

преди 7 години

Испанците направиха 2-3 исторически сериала бих ги сравнил със "Сватбите на Иван Асен" и шапка им свалям ("Isabel" е един от тях) , но *** виж какви пари струват и какви специални ефекти се използват.

fallback