Снимка: Camera Entertainment LTD

Общ преглед

Мариан Вълев искал да стане журналист, а сега като актьор трудно дава интервюта. Това стана ясно по време на срещата му с деца в столично училище.

Още по темата

Вълев бе в компанията на своите колеги Александър Сано, Ивайло Захариев и Димитър Митовски. Всеки от тях разказа лични истории от живота си и начините им да се справят с предизвикателствата, които срещат.

Децата от 119-о училище узнаха и смешни моменти, случили се по време на снимките на сериала. Учениците разбраха повече за това как се прави кино, какви са процесите "в" и извън снимачната площадка и новини около онлайн шоуто "Без прикритие"

Още в самото начало на срещата Александър, Мариян и Ивайло разчупиха обстановката с откровени и лични истории, a цялата зала изпя "Нappy birthday" на Ивайло Захариев, който имаше рожден ден.

Младите хора в залата задаваха и куп въпроси на звездите и от личена характер - "Кога са срещнали любовта за първи път?", "Кога и как са решили да станат актьори?", "За какви постъпки в миналото си съжаляват и не биха повторили?", "Искали ли са да се занимават с нещо друго или са били сигурни в пътя, който са избрали?". 

В края на срещата актьорите раздадоха автографи и се снимаха с децата, а какви са били отговорите на звездите, вижте тази събота от 10.30 часа в предаването "Медиите ON AIR".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase