Снимка: iStock/Christina Radcliffe
fallback

 Страшният празник Хелоуин наближава. Той се празнува на 31-и октомври - това е другият четвъртък. Сигурно вече сте помислили за визията си и сте подготвили костюма си, ако ще празнувате. Но има още една важна част - маникюра. Ще изпъкнем, ако на празника или в дните около него бъдем с тематичен маникюр. Ето и няколко предложения на американския "Cosmopolitan".

С малки паячета
 
Това е абсолютен хит за празника. Паяците са символ на Хелоуин и са в тон с него. Но не е нужно да рисувате огромни паяци и да плашите всички. Има една лесна идея - използвате безцветен или нюд лак за нокти за основа. И на някои от ноктите нарисувайте малки черни паячета с пипалата им. Може да има паяци на по 2-3 от ноктите на едната ръка.

С мумии
 
Ето това вече изисква повече работа, но определено ще си струва. Маникюрът с мумии плаши, но и изглежда изключително майсторски. Най-добре е да използвате черен лак за основа и после на всеки нокът да бъде изрисувана мумия с бяло. Тези нокти се комбинират идеално с вещерски костюми, както и с такива на мумия, разбира се.

Класическо оранжево
 
Това е за любителите на класиката, на изчистените маникюри и е подходяща идея за хората, които не обичат смелите експерименти, но искат да са в тон с празника. Просто лакирайте ноктите в тиквено оранжево - тиквата е символ на празника, оранжевото е цвят на есента и Хелоуин. Ако все пак искате разнообразие, може да направите омбре оранжево - преливане от по-тъмни нюанси на този цвят към по-светли.
 
Останалите и снимки вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 2 часа

Не ни интересува това. Не ни натрапвайте чужди празници! Стига чуждопоклонничество!

1

Червенотиквеничковче

преди 2 часа

С номера на бюлетини, да не се объркат избирателите.

fallback