Снимка: iStock/stockbusters
fallback

Планетата на любовта, романтиката и красотата Венера влезе в знака на огнения Стрелец на 17-и октомври и ще остане там до 12-и ноември. През периода ще изследваме нови идеи, места и връзки. Разширяваме хорионтите си, ставаме по-дивии срещаме нови хора, които може да променят начина ни на мислене. Ето какво да очаква всяка зодия, според "People".

Овен
 
Потръгва им в любовния им живот и ще има вълнения. Може да си огранизират спонтанна екскурзия за уикенда, да планират екзотична ваканция - Венера в Стрелец провокира в тях страст към пътешествия, изследване, търсене. Може да се влюбят в човек, който има напълно различен бекграунд от тях, който идва от различно място, който е чужденец. Или да се сближат повече с някого, с когото ще провеждат философски разговори.
 
Телец
 
Съблазнителни истини сега излизат наяве. Мистериозността е на фокус, сега Телците се състредоточават върху личния живот, любовните афери и преживяванията, които променят живота. Моментът е повратен за тях. Готови са да се потопят дълбоко в любовна история, която едновременно е напрегната, страстна, но и ги кара да се чувстват освободени от товари. Нещата в сексуалния им живот стават по-пикантни и изследват нови начини за проява на интимност. Нека изследват непознатото с партньора, така ще се сближат. Диви, луди разкрития ги очакват през периода.
 
Близнаци
 
Много вълнение ги очаква в любовния живот. Венера в Стрелец им носи късмет. Близнаците започват силно да копнеят да са с човек, който споделя същата жажда за приключения като тях и също е доста интелигентен. Независимо дали са обвързани или необвързани, тези зодии трябва да оставят любовния им живот да цъфти. Във връзките сега ще се радват на повече спонтанност и забавления. Може да се отдадат на нови преживявания с партньора. Нека излязат от зоната си на комфорт и да ходят на интересни срещи.
 
За останалите четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback