Снимка: iStock/Rohappy

Краят на лятото е тук, есента наближава. Все още е топло, понякога дори горещо, но вечер и сутрин захлаждането се усеща. Предстои един преходен период, в който е много трудно да преценим какво да облечем, особено ако напускаме дома за цял ден.

В края на лятото и началото на есента има доста топли и слънчеви дни, още не е подходящо да вадим якета, палта и дебели суичери. Но пък ни трябва нещо връхно, някакво леко горнище. Именно за този период има един огромен моден хит.
 
Много актуални сега стават дънковите елеци, издават от "Teen Vogue". Те започнаха да се завръщат преди две-три години, но сега стават наистина популярни.
 
Направо са задължителни в гардероба за дните до края на лятото и ранната есен. Преди да извадим дънковите якета и кожените якета, шлифери, първо залагаме на тях.
 
Най-хубавото е, че има дънкови елеци с различни сладки дизайни - с преливане на цветове, с избледнял плат, с джобчета, с ципове, с копчета, с емблеми, семпли и елегантни, без украшения, дълги, такива, които наподобяват кроп топ, по-тесни, по-широки, с флорални мотиви, с панделки, с кожени елементи.
 
Няма значение кой вид ще изберете - всички са модерни и стоят много стилно сега.
 
Що се отнася до цвета, отново имате голям избор.
 
Може да е класическо деним синьо, тъмносиньо, светлосиньо, бледосиньо, сиво-синьо, сивкаво, синьо-лилаво, комбинация на бяло и синьо и т.н.
 
Още за тенденцията и снимки вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase