Снимка: iStock/Prostock-Studio

Определено трябва да внимавате, ако сте с тези зодии. Те са много ревниви, постоянно се съмняват в намеренията ви, подозират ви в разни неща, не могат да понесат, ако отдавате вниманието си на други хора и се държите прекалено дружелюбно с тях. Ето най-големите ревнивци сред зодиите, според "Times Of India".


Овен
Тези зодии са познати с това, че са много състезателни, искат да са победители и първи - както в зодиака са първите зодии, държат да печелят, да бъдат най-добрите, най-харесваните. Много са самоуверени и решителни. Няма да понесат, ако усетят, че вниманието на половинката е разделено между няколко човека и не е насочено само към тях. Ще гледат на близките хора на половинката като на врагове. Ревнуват от малко, бързо се палят, за тях партньорът е тяхна собственост.

Телец
Представителите на зодия Телец ценят най-много стабилността и сигурността във връзката. Те са лоялни и верни, но държат половинката да им отвръща със същите количества от това. Не понасят несериозните и нестабилни връзки и отношения. Те също може да приемат партньора за своя собственост, да искат да го контролират, да му поставят доста граници. Не искат някой да навлиза в тяхна територия, пазят връзката и искат да са сигурни в половинката. Ревнуват, ако усетят, че гаджето не е толкова сериозно и лоялно, ако някой им се стори като заплаха за връзката.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase