Снимка: iStock/Halfpoint

 Има няколко зодиакални двойки, които просто няма как да бъдат заедно. Дори да опитат, нещата между тях няма да се получат и връзката ще е пълна с драми, проблеми, нараняване. Ето кои няма как да са заедно, според "Times Of India".

Овен и Рак
 
Овните са смели, приключенци и обичат забавленията. Не правят планове, действат импулсивно, лесно избухват и са доста прями - често нараняват с думите си. Раците са пълна противоположност. Те са мили, добродушни, състрадателни, внимават как се изказват. Държат на семейството, уюта, дома, не обичат шумните компании. Чувствителни са и Овните лесно може да ги засегнат. Раците копнеят за щастлив дом, другите зодии пък не са традиционалисти.

Лъв и Скорпион
 
Много силни характери. Между тях може да има хубаво приятелство, но любовната връзка няма как да е успешна. Лъвът иска внимание, да е под светлините на прожекторите, общува много и постоянно се среща с различни хора. Скорпионите са по-потайни, мистериозни, не обичат да са център на внимаие и предпочитат малките компании. Освен това, Лъвът желае да му се възхищават, а Скорпионите не изразяват любовта си по този начин. Във връзката ще има много спорове и ревност.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase