Снимка: iStock/bmanzurova

Лятото е вълшебен сезон за много хора. Тогава отиваме на морска почивка, по-често излизаме с приятели, наслаждаваме се на пикници в парка и планината, забавляваме се повече в дългите летни нощи. Сега сезона е в разгара си и предстоят още много вълнения. Ето кои зодии ще имат доста късмет до края на лятото, според "BelNovosti". 

Лъв
 
Лъвовете са успешни, амбициозни, горди и смели зодии. Късметът винаги е с тях и постигат успех с каквито и задачи да се захванат. Така е и през това лято. До края на сезона ще получат много нови възможности и шансове. Ще се насладят на прекрасни преживявания с близките хора. Тези зодии трябва да знаят, че нещо много вълнуващо и интересно ги очаква в близко бъдеще. Много неща ще се случват по-лесно, отколкото са очаквали. Ще почувстват облекчение, мотивация и ги чакат големи промени.

Телец
 
Истински късметлии са до края на лятото. Желанията и мечтите им просто ще се сбъднат. Най-хубавото е, че Телците ще успеят да постигнат всичко, което са искали. Това, което ще създадат около себе си, е това, за което цял живот са мечтали. Затова - нека действат, да работят за целите си, да се информират и да вземат мъдри решения. Всичко това ще им помогне да реализират желанията си. Нека потърсят помощ от приятели и така е гарантирано, че ще имат успех.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase