Снимка: iStock/unomat

Нова тенденция в света на обувките превзема дните до края на лятото, а дори и ранната есен, когато навън е още топло през деня.

Още в началото на горещия сезон писахме, че през лято 2024 г. на мода се завръщат едни сандали, обичани и често носени в началото на века - желираните. Сега друг тип сандали също стават огромен хит.
 
Говорим за сандалите с подметка тип wedge или наричана още клиновиден ток, съобщават от британското издание на "Cosmopolitan".
 
Токът е сравнително висок и определено дебел.
 
Обувките с такъв тип ток обикновено се считат за подходящи основно за официални събития, но вече навлизат и в ежедневието.
 
Освен за сватби, балове, тържества, партита, бизнес конференции, спокойно може да носите сандалите с клиновиден ток и в парка, на разходка, на шопниг, на кино, в кафенето, в офиса, в училище, дори и на плаж.
 
С такъв тип сандали наистина изглеждате по-елегантни и сте като истински изкусителки. Сред звездите, които често се появяват със сандали с клиновиден ток са Кейт Мидълтън, Емили Ратайковски, Ан Хатауей, Роузи Хънтингтън-Уайтли.
 
Още по темата и снимки на звездите с тях вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase