Снимка: iStock/surfman902

Планетата на красотата, любовта и романтиката Венера влезе в знака на земната Дева на 4-и август и ще остане там до 29-и август. Вече няма да има толкова драми в любовния ни живот, отношенията са спокойни, всичко протича гладко. Ще релаксираме, спокойно и уверено ще обясняваме чувствата си на другите. Но действията сега са по-важни от думите. Ето какво да очаква всяка зодия от периода, според "NSSG Club".

Овен
 
Дори когато вършат скучните си ежедневни задължения, трябва да заобиколят себе си с любов, обич, привързаност. Сега е времето да си правят много разходки из града, парковете и природата с близки и любими хора. Всичко е по-добре, когато са в компанията на някого. Нека сега търсят безгрижието и да са по-весели.

Телец
 
Тези зодии трябва да оставят работата и отговорностите на заден план. Да се потопят в настоящието, да се отдадат на момента. Венера в Дева носи любов в живота им. И Телците никога не са били по-съблазнителни. Събират погледите. Време е да повярват на инстинктите си. 

Близнаци
 
По принцип - те са социални и обичат да излизат. Но събитието ги прави домошари, отдадени на живота вкъщи. За тях сега приоритет са семейните традиции, работата по жилището, обновяването му, грижата за отношенията с близките. Най-накрая ще имат време да релаксират.
 
За останалите четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase