Снимка: iStock/TanyaJoy

 Селена Гомес и Кая Гербер показаха коя е най-новата тенденция в света на модата, която ще превземе дните до края на лятото, както и ранната есен.

Става дума за един определен вид тениски. През това истински хит за футболните фланелки - най-вече заради Евро 2024 г., което се проведе от 14 юни до 14 юли. Но с наближаване на започването на футболните първенства на всяка държава, хитови стават и фланелките на клубни отбори, не само тези на националните.
 
За дамите, които не обичат този спорт, и искат нещо различно - има друго предложение. Вече стана ясно, че през следващите месеци ще са много модерни и тениските с надписи. Става дума за определено изречение, израз, цитат, девиз, мото - на тениската трябва да има минимум 2 думи, не само една.
 
Освен това, хубаво е по нея да няма почти нищо друго, акцентът да е върху текста.
 
Естествено, може да има малка фигура или рисунка, но трябва текстът да се забелязва повече. Кая Гербер вече се показа в Instagram с тъмносиня фланелка, на която пише - "COME TO MY HOUSE I HAVE GREAT BOOKS". Селена Гомес пък позира със зелена тениска без ръкави, на която пише - "Pickle Princess". По нея има и малки сребристи сърчица.
 
Още по темата и снимките вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase