Снимка: iStock/SanneBerg

Август е тук! Лятото е в разгара си, продължаваме да се радваме на слънчевото и топло време, предстоят още доста ваканции, вълнуващи дни и нощи с компанията в парковете или край басейните, магични моменти на плажа или в планината, смях, емоции, тръпка. Този месец винаги носи една магия във въздуха. Ето за кои зодии ще е наистина късметлийски, според "Your Tango".

Овен

Където и да отидат, ще цъфтят цветя. Толкова много късмет и просперитет ще имат през месеца. Ще са благословени от звездите. Трябва да се освободят от оковите, да действат и да оставят страха в миналото. Когато поемат контрол над живота си, ще започнат да се случват страхотни неща. Овните ще осъзнаят, че са едни истински скъпоценни камъни. И никога повече няма да се съмняват в себе си. Ще имат късмет и в романтичната сфера. Ще осъзнаят как с партньора да са зависими един от друг, но по здравословен, не токсичен начин. Това ще заздрави връзката. Ще позволят на хората да им покажат колко разнообразен и огромен е света. Ще се радват на живота.

Близнаци

Нека се подготвят! Новият месец ще им донесе предизвикателства, които, ако им позволят, ще им покажат колко силни, упорити, постоянни могат да бъдат и как трябва да вярват в себе си. Това е тяхната съдба. Дори в началото да им е трудно, ще видят, че всъщност тези предизвикателства са една благословия. Нека не позволяват на страховете им да ги спират. Трансформациите и промените ще им донесат много ползи. Датата 19-и август е много важна за тях, тогава има пълнолуние във Водолей. Трябва тогава да знаят какви са целите им и какви намерения имат за живота си. Да разкажат на Вселената за желанията си и да повряват, че има магия, че те могат да се сбъднат. В края на месеца усещат как трудностите си отиват от живота им. Интелектът им много ще им помогне тогава и така може да сбъднат мечтите си.

Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase