Снимка: iStock/sutthirat sutthisumdang

Сезонът на Лъва е тук! Той започва на 23-и юли и продължава до 22-и август. Лятото е в разгара си, емоциите се нажежават, страстта взима връх. Сега излизаме повече, общуваме с повече хора, ставаме по-креативни и смели. Огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец ще имат много късмет, а неподвижните Телец, Скорпион и Водолей може по-трудно да се справят с горещите емоции и изпепеляващите страсти. Ето какво да очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Любовта е във въздуха! Дали ще флиртуват, дали ще ходят по доста срещи или просто ще прекарват много романтични моменти с половинката - определено в любовния им живот има развитие и няма да им е скучно. Романтиката, секстът и забавленията са на фокус сега. Просто трябва да излизат повече, да са активни, да бъдат себе си, да се наслаждават на вниманието, което получават, да се веселят и да посещават различни събития.

Телец
 
През периода те се фокусират над вътрешния си свят. Спомнят си миналото, размишляват, общуват повече с близки и роднини. Сезонът на Лъва ще е емоционален период за тях. Сега се чувстват по-скоро като интроверти, така че не трябва да правят големи промени или да действат бързо и смело. Трябва да оценят кое носи стабилност в живота им, да заздравят някои отношения, да осъзнаят кои хора и неща им носят радост и гордост. Да се фокусират над хората и нещата, които наистина имат най-голямо значение.

Близнаци
 
Сега са изключително заети, но не заради хаос в работата или много домашни задължения. Просто Близнаците прекарват много време с приятели и познати, постоянно общуват, ходят на нови места, запознават се с нови хора, пробват нови неща, създават си страхотни спомени. Това е един от най-социалните им периоди в годината. Сезонът на Лъва ги прави още по-харизматични. Нека кажат какво мислят, да изразят мненията си и да не бъдат сдържани. Хората обичат да слушат за техните идеи, да чуват какво мислят. Могат да заздравят връзките, като общуват, но нека слушат и другите.
 
За останалите четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase