Снимка: iStock/Liudmila Chernetska

Лятото е тук и с него се появиха нови тенденции в модния свят. През топлите месеци спокойно може да залагате на по-тънки, миниатюрни тоалети, които ви правят привлекателни и с които несъмнено ще направите впечатление. А кои са най-големите модни хитове сега? Вижте тенденциите, според американския "Cosmopolitan".


Панталони капри
Едно завръщане от миналото! Скоро бяха популярни основно късите дънкови панталонки, късите поли, макси полите, широките дълги панталони от лен. Но през това лято редовно може да залагате на тези стари познайници - капри панталоните. Завърнаха се и са навсякъде сега. Става дума за панталони, които са до малко под коляното, наричани още 3/4 панталони. Те стоят по крака, но обикновено не са прекалено впити. Може да са от всякакви платове и материи. Държат прохладно, изглеждат стилно, подходящи са както за разходки, пикници, парк, така и за офиса, официални събития, партита.

Дрехи тип пижама
Много интересен тренд, който вече завладя лятото. На почит сега са дрехи, които изглеждат като пижами. Това е добра новина за дамите, които обичат по-небрежния стил, меките и удобни широки дрехи. Сега спокойно може да носите боксерки, къси памучни гащета, ризи от лен, широки дълги панталони, по-свободни тениски. Хит е, ако и повечето от тези дрехи са на райета - така наистина много напомнят на пижами.
 
Останалите и снимки вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase