Снимка: iStock/alexandr_1958

 За всеки човек е мечта да събира погледите, да печели симпатиите, да очарова с външния си вид. И някои зодии наистина са много магнетични, чаровни, сексапилни. Те винаги привличат вниманието, никой не остава равнодушен към външния им вид и са много привлекателни. Ето кои са те, според "Times Of India".

Овен
 
Овните са жизнени, смели, дръзки, позитивни и уверени. Така те привличат вниманието и се харесват на околните. Те могат да заразяват с положително настроение, жажда за приключения и със своята енергичност. На другите им харесва да са около тях, учат се как да постъпват смело, да рискуват и да вярват в себе си. Овните обичат живота, амбициозни са, държат на мнението си и така омайват. Те са привлекателни и сексапилни.

Телец
 
Тези зодии завладяват, сякаш са магични същества. Те са елегантни, изискани, грациозни. Държат на естетиката, възпитани са, спокойни и практични. Като произведение на изкуството са, хората им се възхищават. Управлява ги Венера - планетата на любовта и красотата, не е изненада, че са толкова прекрасни и всеки се влюбва в тях- Събират погледите, знаят кое е красиво и добро, много са чаровни и дипломатични.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase