Снимка: iStock/Elena Batkova

Лятото наближава и е време да помислим не само за освежаване на гардероба с по-тънки летни дрешки, за използване на повече аксесоари и по-лек грим, но и за намиране на бански. С кои видове бански костюми ще изпъкнете на ваканцията си на морето? Ето тенденциите, според "Teen Vogue".

Плетени бански
 
Плетените бански са на модния подиум от няколко години насам. През лятото на 2024 г. те остават много актуални. Те стоят много нежно и ще е идеално, ако са украсени с 3D цветя - така сте в крак и с кокетната мода, която завладя годината. С плетени бански винаги се забелязвате, тъй като те са нетрадиционни и оригинален избор. Не си мислете, че с тях ще ви е топло - много са леки и удобни за носене. Перфектно се комбинират с плетена рокля или плетено наметало. Дуа Липа често залага на плетени бански.
 
Светлочервени бански
 
Знаете, че червеният цвят се превърна в абсолютен хит за всичко - дрехи, чанти, аксесоари, обувки, маникюри, грим, коси, якета, палта, бижута и т.н. още през есента на 2023 г. Сега това се пренася и върху банските костюми. Естествено, за топлото и слънчево време е по-добре да заложите на бански в светлочервено, а не на тъмночервено или бордо - те са идеални за студените месеци. Светлочервеното ви прави страстни, сексапилни, уверени в себе си. Ако се колебаете за този цвят, помнете, че сега много модерен е и тонът между розово и червено, или цвят малина.

Цветя и плодове
 
Цветята и плодовете са основни символи на пролетта и лятото, така че не е изненада, че се появяват и върху банските. Спокойно може да залагате на цели бански и бански от 2 половинки с флорални мотиви - това е вечна класика и така се комбинират няколко вида цветове, което ви прави лъчезарни, слънчеви, винаги изпъквате. Банските костюми с плодчета също са много модерни сега. Например, заложете на бански с много черешки. Мили Боби Браун скоро се показа с такъв тип бански костюм. Друг голям хит е динята. Може да се снабдите с бански от 2 части в розово и зелено с изобразени резени диня.
 
Останалите и снимки - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase