Снимка: iStock/Nomadsoul1

 Планетата на любовта, романтиката и красотата Венера влезе в знака на Близнаци на 23-и май и ще остане там до 17-и юни. Сега ставаме по-енергични, бъбриви, общуваме повече, по-любопитни сме към света около нас. Отдаваме се на артистичната си страна, изразяваме себе си по креативен начин, по-социални и остроумни сме, наслаждаваме се на живота. Ето какво да очаква всяка зодия от периода, според "Woman's World".

Овен
 
При тях на фокус ще е комуникацията. Ще бъдат мотивирани да общуват с повече хора, ще се свързват лесно с околните и ще научат повече за социалния си кръг. Овните ще могат да направят връзките по-силни и стабилни, като се отдадат на интелектуални, оживени разговори. Ще научат много нова информация и може да се насладят на кратко пътуване с близък човек.

Телец
 
Венера е планетата, която ги управлява. Сега тя ще ги подтикне да обърнат внимание на доходите си. Телците ще могат да се сработват по-добре с другите хора през периода и да постигнат финансовите си цели. Ще им е по-лесно да се свързват с близките си, да се грижат за отношенията, както и да се подхранват връзката със самите себе си, което ще засили самоуважението им.
 
Близнаци
 
Планетата е в техния знак и те са звездите. През периода имат шанса да експериментират със стила си, да направят промяна във външния си вид и т.н. Освен това, в следващите седмици ще пренебрегнат някои ежедневни задачи, за да могат да се отдадат на повече удоволствия и забавления. Ще споделят с близките си какво наистина мислят и чувстват, ще направят стимулиращите разговори с приятели свой приоритет, това ще им донесе много радост.
 
За останалите четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase