Снимка: iStock/Gorica Poturak
Тези зодии са отворени към това отново да намерят любовта, дори след драматична раздяла, разбиване на сърцето и непоносима болка. Те просто вярват в любовта, романтици са, копнеят да намерят своята приказка и не се отказват лесно. Колкото и лоши да са били нещата, бързо продължават напред. Ето кои са, според "Times of India".

Овен
 
Те са познати с куража си, страстта си, силата си, ентусиазма си. Затова - не може лесно да сломите Овните и те продължават напред. Не се страхуват от предизвикателствата и бързо се възстановяват след лоша раздяла. Знаят как да подобрят настроението си, смели са, устойчиви и не позволяват на раните да ги съсипят. Енергични са, опитват да са оптимисти, не се съжаляват. Не мислят за миналото и не таят злоба. Просто продължават напред, не се предават и търсят нещо ново.

Риби
 
Рибите са известни със състраданието си, съчувствието си и силната си интуиция. Те опитват да разбират другите, знаят, че живота поднася всичко, гледат да не таят злоба, дори някой да им е разбил сърцето. Може много да страдат, но проявяват разбиране, съчувстват. Те са емоционални и чувствителни зодии, лесно биват ранени, тъй като копнеят за истинската любов. Но и са интуитивни, бързо могат да се излекуват, прощават и мечтаят за хубавото - това им позволява да продължат напред. Не позволяват на болката да ги направи лоши, а напротив - само по-мъдри. Вярват в романтиката, в приказките и дават още един шанс на любовта.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase