Снимка: iStock/Serhii Sobolevskyi

Тези зодии от малки мечтаят за перфектната сватба. Те искат да си намерят партньор, с който много да се обичат, но и задължително да помнят дълго сватбения ден, той да впечатли всички и да се превърне в огромно, лъскаво и бляскаво събитие.

Ето кои зодии правят най-скъпите, уникални и луксозни сватби, според "Times of India".

Овен
 
Хората, представители на Овен, са креативни и много искат техните сватби да бъдат специални. Дори да не са най-скъпите церемонии, те все пак ги правят доста запомнящи се, уникални, естравагантни. Мечтаят да имат различна и страхотна сватба, да е като приказка на чудно и нетипично място. Понякога дори правят едноседмично или поне тридневно празненство с музика, танци, вкусна храна. Искат сватбата им да е вълнуваща и да се помни.

Телец
 
Управлявани са от Венера, планетата на любовта, романтиката и красотата. Затова Телците са естети и романтици по природа. Ценят красивите неща в живота, обичат лукса, искат сватбата им да е точно такава - красива, ценна, бляскава, но и изтънчена. Мечтаят за луксозна сватба на много красиво място, предпочитат да е навън - край вълшебна природа. Наслаждават се на обещанията по време на сватбата, на красивите думи, на обетите. Трябва всичко да изглежда много красиво и да носят перфектните дрехи.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase