Снимка: iStock/buradaki

 Планетата на любовта, романтиката и красотата Венера влезе в знака на въздушния Водолей на 16-и февруари и ще остане там до 11-и март. Периодът ни вдъхва оптимизъм, приятелствата са на фокус и ставаме по-социални. Връзките се променят. Ето какво да очаква всяка зодия, според "CHANI".

Овен
 
На фокус са връзките, приятелствата, контактите, социалния живот. Отношенията с приятели, познати, колеги и дори онлайн персони могат да се променят. Нека Овните да покажат, че ценят платоничните връзки, които им помагат, но и да оставят в миналото отношенията, които ги потискат и са пълни с драми. Важни са връзките, които ги предизвикват - тях и начина им на мислене, изострят анализите и ги вдъхновяват да направят позитивни промени. Нека си осигурят време, дори с хора, които уж им изглеждат аутсайдери - може да научат много от тях.
 
Телец
 
През следващите седмици трябва да са отворени към перспективни професионални контакти, проекти, свързани със страстта им и хобито им, към асистиране на висшестоящи. Хората, които минават по път, който не е толкова отъпкан, са добре екипирани и носят необикновена мъдрост, от която Телците имат нужда сега, за да оставят своя отпечатък. Да не слушат наперените експерти, а да се доверят на хората, които им изглеждат като странни птици и чудаци - те определят успеха по различен начин. Хубаво е да се сприятелят с примерите си за подражание, така лесно самите те ще станат такива, за каквито мечтаят.

Близнаци
 
През периода трябва да събират мъдрости от необичайни учители. Близнаците да събират съвети от мистици, шутове, професори революционери, дори от непознати мъдреци в градския транспорт. Трябва да променят някои свои виждания за живота, да видят нови и необикновени перспективи, да подновят начина си на мислене, вярванията си. Ще преоценят мнениията си, слушайки другите, и това ще изостри ума им. Мистериите ще им се сторят като нещо много симпатично и това ще им хареса.
 
За останалите четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase