Снимка: iStock/sutthirat sutthisumdang

 Сезонът на Рибите е тук! Той започна на 19-и февруари и ще продължи до 20-и март. Хаосът си отива, няма да сме толкова заети, ще можем да си дадем почивка, да релаксираме, да се наслаждаваме на живота. Водните знаци Рак, Скорпион и Риби са в свои води и цъфтят през периода, а променливите знаци Близнаци, Дева и Стрелец ще са по-натоварени. Ето какво да очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

Овен 
 
Периодът ще им се струва като сутрин след луд купон. Разстроени са, изморени и виждат, че около тях е бъркотия, ще трябва да подредят някои неща. Може да се натъкнат на човек, който отдавна си е тръгнал от живота им. Научават, че имат много незавършени неща от миналата година, с които трябва да се справят. Нека премахнат остатъците, ненужното, за да си дадат нов и свеж старт, когато дойде техния сезон.

Телец
 
Един от най-социалните периоди за тях през годината. Телците не са сред най-големите екстроверти, но периодът е чудесен за създаване на нови контакти, запознанства. Това е перфектно, що се касае до професионалния живот. Може да не натъкнат на колеги, които не са толкова страхотни, но трябва да се държат много приятелски с тях, защото може да се окаже, че те са на по-висока позиция и ще са им от полза.

Близнаци
 
Всички погледи са вперени в тях! Ако са работили по важни цели, особено професионални, сега са много близо до успеха. Нека работят здраво, да се представят добре и ще получат награди. Но ако се изложат, шефовете определено ще забележат това. Близнаците са кадърни, така че нека дадат най-доброто от себе си. Така ще получат мотивация да си поставят още по-високи цели за бъдещето.
 
За останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase