Снимка: iStock/krarte

Днес, на 9-и февруари, има новолуние в знака на Водолей. Всички зодии трябва да се подготвят за емоционална турбуленция. Чакат ни промени, които могат да се отразят на целите, които сме си поставили и да ги изменят. Сега е време да забавим темпото, да анализираме нещата и да се освободим от емоционалния багаж. На кои зодии новолунието ще повлияе най-силно? Вижте прогнозата на "Hello! India".

Телец
 
Да са подготвени за големи промени. Дните около новолунието може да им се сторят леко натоварващи и направо поразителни, тъй като много неща около тях се изменят и трансформират. Скоро хаосът ще отмине, нещата ще се наредят и Телците ще получат яснотата, от която имат нужда, за да продължат напред. Може да има нови възможности, които ги чакат зад ъгъла. Но трябва търпеливо да изчакат нещата да се подредят, преди да предприемат някакви големи стъпки.
 
Рак
 
Да кажат "чао" на мира и хармонията вкъщи за известно време. Ще има доста конфликти в семейството и Раците трябва да се подготвят за ролята на медиатор и помирител. Периодът може да се отрази зле на емоционалното им здраве. Нека редовно си дават почивки и време за релаксация, за да съберат мислите си и да се успокоят.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase