Снимка: iStock/CandyRetriever

Ходенето на първа среща е вълнуващо, но и притеснително изживяване за мнозина. Всеки се опитва да блесне с визия, шеги и обноски, приготвя се старателно, но част от зодиите наистина се стресират и напрягат доста, когато трябва да отидат на първа среща. Ето кои са те, според "Times Of India".

Дева
 
Тези зодии са познати като истински перфекционисти и това ги кара да са под стрес. Те обръщат внимание и на най-малкия детайл, който другите не биха забелязали, искат всичко да е изпипано, притесняват се дали всичко ще мине добре, дали са подходящо облечени и т.н. Тревожат се доста за визията си, за това как ще протече разговорът, просто искат първата среща да е идеална.
 
Везни
 
Те са много социални и общителни зодии. Везните търсят баланса и държат да направят добро впечатление, да са красиви, но и да покажат своята интелигентност. Стресирани са дали ще оставят наистина хубаво първо впечатление, как ще бъдат възприети от човека. Чудят се дали няма да има прекалено много неловки моменти, дали атмосферата ще е приятна. Постоянно обмислят нещата и се тревожат.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase