Снимка: iStock/JuliaLototskaya

 Виното е сред най-популярните и любими алкохолни напитки. Доказано е, че то може да има благоприятен ефект върху здравословното състояние - действа като антиоксидант и препазва от сърдечни проблеми. През зимните вечери виното е предпочитана напитка и много хора се наслаждават на чаша вино пред телевизора или в ресторанта. А и наближава празника на виното - Трифон Зарезан. Ето и какво издава за характера ви любимото ви вино.

Червено
 
Горди и смели хора. Искат винаги да изглеждат добре, имат прекрасни обноски и са много стилни. Не оставят мнението на хората около тях да им влияе, държат на своето. На моменти са големи инати, но имат принципи и са здраво стъпили на земята. Другите често ги търсят за помощ и съвети. Свикнали са да са под светлината на прожекторите, но мразят скандалите.
 
Бяло
 
Много сладки и мили хора. Те са тези, които остават вечно млади и пазят детето в себе си цял живот. Интересното при тях е, че на моменти могат да са много консервативни и да държат на традициите, а в други моменти са едни от най-големите приключенци - искат да опитват нови неща, да се възползват от всички възможности. Зависи от това в какво настроение са. Елегантни са, но понякога имат нужда от одобрението на околните.
 
За останалите четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase