Снимка: iStock/artplus

 За много от хората денят започва с кафе. Сутрешното кафе е любим ритуал за мнозина - някои го правят по навик, други обичат да пийват нещо топло със закуската, а трети го използват за пробуждане и снабдяване с енергия. Има някои зодии, които просто не могат да функционарита без кафе. Задължително сутрин първо си правят от тази напитка, а после пият още няколко кафета през деня. Ето кои са те, според "Times of India".

Овен
 
Овните обезателно започват деня си с чаша силно кафе. Обикновено в него няма много подсладители или сметана. С тази напитка те се зареждат за приключенията, които ги чакат през деня. А и тези зодии са много активни, винаги в движение, все заети с нещо - кафето им дава сили и мотивация, кара ги да са страстни и дейни.

Близнаци
 
Близнаците също са доста активни и социални зодии, постоянно излизат, често пътуват, отдават се на приключения. Кафето им помага да са по-чевръсти, пъргави, концентрирани в работата. Много обичат да се срещат с приятели на кафе и да си поръчват тази напитка, докато общуват с близки хора. Така разговорите са по-сладки.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase