Снимка: iStock/mastermilmar

Планетата на любовта и красотата Венера влезе в знака на земния Козирог на 23-и януари и ще остане там до 16-и февруари. Сега е време да се фокусираме върху сериозните връзки, ще ценим повече стабилността в отношенията, както и сигурността, ще искаме връзката да има дългосрочен потенциал и няма да се отдаваме на мимолетни авантюри. Ставаме креативни и преследваме целите си. Ето как ще се отрази Венера в Козирог на всяка зодия, според "Collective World" и "Astro Style".

Овен
По време на периода те ще цъфтят в кариерата. Стават по-дипломатични и постигат успехи. Ще могат да спечелят всеки с харизмата и чара си. Периодът е важен за тези, които търсят своята посока, пътя си - ще намерят нещо, което ги вдъхновява в професионалния живот, страстта им се завръща. В любовната сфера ще търсят стабилност, сигурност. Някои може да започнат бизнес с партньора.
 
Телец
Телците ще се чувстват много по-свързани с ценностите и вижданията си, при тях на фокус ще е любовният живот. През следващите няколко седмици ще видят как връзката им става по-възвишена и сериозна. Любовта им сега е могъща, една неудържима сила. Дават и получават много любов. Някои може да отидат на зимна ваканция с половинката.

Близнаци
Близнаците ги чака едно пробуждане. Стават по-уравновесени и намират нов начин, по който могат да се справят с всичко, което ги пренатоварва и изморява. Венера им показва как да продължават напред, да не прекъсват този процес. Сега ще им е по-лесно да затворят някои страници и да поставят край. Магнетични са и съблазняват.
 
За останалите четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase